Skip to main content

Proclamació dels guardons II Premis de Seguretat Industrial

Comunitat Valenciana

El 25 d’Octubre de 2022, es va celebrar a València la reunió dels jurats per a deliberar i proclamar els guanyadors/as de la 2a edició dels Premis de Seguretat Industrial 2022. Amb aquests primers Premis de Seguretat Industrial es reconeix la labor d’aquelles persones i entitats que s’han destacat per promoure i integrar la Seguretat Industrial en les seues empreses. Aquest esdeveniment, contribueix a promoure la cultura de la Seguretat Industrial en la Comunitat Valenciana.

El jurat dels guardons està compost per un total de deu persones de reconegut prestigi i rellevant trajectòria en els àmbits d’enginyeria, salut, empresa, mitjans de comunicació, participació ciutadana i de defensa de consumidors i usuaris, serveis públics de prevenció i protecció de la seguretat de les persones, béns i medi ambient. El jurat ha volgut ressaltar, que a l’hora de realitzar les seues valoracions ha tingut en compte en totes les candidatures la vinculació empresarial amb la Comunitat Valenciana.

Procedint a l’anàlisi i a l’avaluació de totes les candidatures presentades, el jurat va decidir concedir els II Premis de Seguretat Industrial de la Comunitat Valenciana, amb caràcter honorífic i sense dotació econòmica, a les següents empreses dividides en quatre categories:

Categoria Gran empresa: PORCELANOSA

En la categoria Gran empresa (més de 250 treballadors), l’empresa PORCELANOSA, premiant el seu compromís amb la qualitat, seguretat, salut laboral i el medi ambient i per la seua implicació diària per a garantir que les seues instal·lacions, equips, activitats i productes compleixen els requisits legals, reglaments i directives de seguretat.

Categoria Petita i mitjana empresa: CICOP

En la categoria Petita i mitjana empresa (menys de 250 treballadors), l’empresa CICOP, per incorporar en el seu sistema de gestió, els processos i protocols normatius i reglamentaris en matèria de Seguretat Industrial i la conscienciació que realitza sobre el compliment normatiu en Seguretat Industrial i el seu projecte de modernització de maquinària i instal·lacions dins del seu procés productiu.

Categoria Iniciativa innovadora en seguretat i qualitat industrial: A SAFE SOLUCTIONS, S.L.

Seguint per la categoria Iniciativa innovadora en seguretat i qualitat industrial, l’empresa A-SAFE SOLUCTIONS, S.L., per desenvolupar una eina intel·ligent que estableix un sistema de seguretat més eficient, controlat i automatitzat facilitant directament la presa de decisions a qualsevol nivell organitzatiu i creant una cultura de la Seguretat Industrial de l’empresa.

Categoria Trajectòria professional o cívica, rellevant per al foment de la seguretat i la qualitat: FIMED

I finalment en la categoria Trajectòria professional o cívica, rellevant per al foment de la seguretat i la qualitat, a l’empresa FORMACIÓ INDUSTRIAL I MEDIAMBIENTAL S.L. (*FIMED) per la seua dedicació a la divulgació de la Seguretat Industrial des del seu naixement l’any 1997, dedicant la seua activitat a la formació i la consultoria tècnica en els sectors de logística i transport, químic, industrial i mediambiental.

El jurat ha traslladat als premiats una sincera felicitació per aquesta distinció tan merescuda que plena d’orgull a tots els seus membres